辦公室深層清潔-九龍灣國際交易中心


地點:九龍灣國際交易中心
尺數:10000平方呎
用時:一個工作天
服務:季度深層清潔、地毯清潔、滅蟲

 

辦公室深層清潔-小貼士

經常都話要定期做深層清潔,咁季度性辦公室清潔查實係清潔緊啲咩呢?市面上嘅深層清潔服務就可以有兩個方向。第一個方向就係單純針對平時清潔時難以觸及嘅位置去做清理,好似百葉窗同天花等,而第二個方向呢就係方案式嘅深層清潔,除咗清理難以清理嘅地方外仲會包括對地板、地毯、滅蟲,甚至係空氣消毒嘅服務,屬於全方位深層清潔。兩種服務方向要點選擇?咁就要睇自身需要啦,如果你嘅辦公室平日都有做開地板起漬打蠟,又認為唔需要附加嘅滅蟲消毒等服務,就可以選擇第一種方向。但如果你唔想考慮咁多而又希望有完整清潔消毒服務,咁第二種嘅全方位深層清潔就啱曬你啦!

辦公室深層清潔-小編見聞

今次嘅客戶屬於範圍較大嘅辦公室,所以我哋都特意為客戶安排全面性嘅季度深層清潔服務,包埋地毯清潔同滅蟲服務。咪以為小編成日話我哋公司有一站式服務淨係講下咁簡單呀,我哋同事真係會按客戶需求盡力提供所需服務,甚至唔喺原先方案內嘅服務,只要客戶有需要,我哋Masterclean都會全力以赴,令客戶賓至如歸!

辦公室深層清潔本公司爲客戶提供全面一站式辦公室深層清潔服務,詳情如下:辦公室/商業地毯清潔滅蟲服務

Comments are disabled.