深層清潔消毒- 醫療中心定期清潔消毒- 中環聯匯專科診所


地點:香港中環
尺數:約8000呎
用時:一個工作天
服務:深層清潔消毒

 

深層清潔消毒小貼士

最近疫情就令大家嘅衛生意識一下子都提升咗不少,但查實咪以為淨係得病毒殺到個陣先要大清潔呀,平常時都要定期嚟返次深層清潔消毒架。美國微生物學會就發現只要輕輕敲門或掂下張檯,就能夠將病菌傳遍整幢建築物,少於2至4小時就可以從高達60%嘅員工、訪客身上同被接觸過嘅物件上偵測到病毒存在,真係唔講都唔驚!所以唔好等病毒殺到埋身先做消毒,靠平日定期深層清潔咁就病毒隨時突襲都無有怕啦!

深層清潔消毒之小編見聞

今次我哋有幸為平日十分辛勞嘅醫療行業服務,實在係小編嘅榮幸呀!唔講唔知,其實要達到好似診所咁乾淨嘅衛生標準,重點都係在於定期嘅深層清潔消毒。大家咪以為小編係吹毛求疵呀,雖然一般辦公室同家居唔會應付病人,但細菌病毒無處不在,定期清潔消毒先係保障健康嘅第一線呀!

 

深層清潔消毒-本公司爲客戶提供清潔消毒服務,詳情如下:店舖/醫療中心空氣消毒

Comments are disabled.